Samenwerken aan herstel

Specialisaties

Hielspoor EPTE Fysiotherapie Shockwave Therapie Specialisaties

Fysiotherapie

Fysiotherapie helpt wanneer u door pijnklachten belemmerd wordt in uw algemene dagelijks leven. De behandeling is gericht op het gebied van bewegen.

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie helpt als u een blessure heeft of overtraind bent. Wij begrijpen wat er tijdens het sporten gebeurt is en hoe u geblesseerd bent geraakt. Wij maken eerst een analyse van uw klacht, het bewegend functioneren en van de beoefende sport.

Sportfysiotherapie Specialisaties
MSU - Echografie

MSU - Echografie

De praktijk heeft de beschikking over echografische apparatuur. MSU Echografie staat voor Musculo Skeletal Ultrasound. Met deze techniek worden er opnamen gemaakt van uw houding- en bewegingsapparaat.

Shockwave Therapie

Shockwave therapie is een zeer effectieve behandelmethode. Door middel van hoog energetische geluidsimpulsen wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Hierdoor wordt het genezingsproces versneld en geoptimaliseerd.

Huisregels teamfoto

EPTE

EPTE is een innovatieve therapievorm bedoeld voor de behandeling van chronische pees aandoeningen (tendinopathieën) die niet herstellen door andere therapievormen. De behandeling duurt enkele minuten en is zeer efficiënt.

MS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ziekte van Parkinson

Als u de ziekte van Parkinson heeft kunt u terecht bij onze gespecialiseerde fysiotherapeut, die is aangesloten bij het ParkinsonNet. ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten.

CooL - Coaching op Leefstijl

CooL is een gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) en helpt mensen met overgewicht. CooL is niet het zoveelste dieet, maar het doet veel meer.

Tarieven Werkwijze Specialisaties