Samenwerken aan herstel

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie Specialisaties

Sportfysiotherapie helpt als u een blessure heeft of overtraind bent. Wij begrijpen wat er tijdens het sporten gebeurt is en hoe u geblesseerd bent geraakt. Wij maken eerst een analyse van uw klacht, het bewegend functioneren en van de beoefende sport. Daarna stellen we een behandelplan of revalidatieschema op, afgestemd op de sport die u beoefent. Aspecten als snelheid, lenigheid, kracht, coördinatie en uw uithoudingsvermogen worden in de behandeling meegenomen.

Bij Sportfysiotherapie zijn diverse behandelmogelijkheden zoals oefenprogramma's met of zonder gebruik van trainingsapparatuur. Braces of taping, mobiliserende technieken en diverse ondersteunende behandelapparatuur kunnen deel uitmaken van de behandeling.

Samen met u stellen wij een sportspecifiek en functioneel behandelplan op, zodat u kunt herstellen tot op uw oorspronkelijke sportniveau. Indien nodig, overleggen wij met uw trainer over een aangepast trainingsschema.

Wij maken gebruik van de ruimte en apparaten van Best Fit. Deze sportschool ligt naast onze praktijk.

Onze visie is dat preventie heel erg belangrijk is bij het beoefenen van een sport. Wij zorgen dat u kunt blijven sporten en voorkomen herhaling van dezelfde sportblessures.

Voor deze klachten en vragen kunt bij Best Fit Fysiotherapie direct terecht:

  • Sportblessures
  • Andere klachten waardoor u niet meer kunt sporten
  • Blessurepreventie advies
  • Sportmedische begeleiding van trainingsprogramma's en prestatieverbetering
  • Eerste hulp bij sportongevallen

Heeft u sportspecifieke klachten en bent u gemotiveerd deze zo snel als mogelijk te verhelpen zodat u uw sport weer kunt beoefenen op uw oude niveau? Laat u dan begeleiden door een therapeut van Best Fit Fysiotherapie. De samenwerking en het resultaat gaat u zeker bevallen. Dat beloven wij!

Vergelijk zorgverzekeraars

Maak een afspraak